Instucteurs

Maxim (black belt)
Hoofdtrainer van BJJ Purmerend is Maxim. Deze ervaren door NOC*NSF/ Stichting FOG rijks erkend trainer/ coach is door Rickson Gracie persoonlijk opgeleid tot Jiu Jitsu instructeur. Daarnaast is Maxim een van de eerste door het NOC*NSF rijkserkend BJJ trainers in Nederland. Middels zijn kundige en gedisciplineerde trainingen draagt hij zorg voor de hoge kwaliteit waar BJJ Purmerend voor staat.

Sunil (black belt)
Sunil traint sinds het begin van BJJ Purmerend bij Maxim. Mede door zijn boks en thaiboks ervaringen een all round trainer. Daarnaast is Sunil de eerste binnen BJJ Purmerend , en dus geheel binnen de visie van het Rickson Gracie jiu jitsu, opgeleide zwarte bander. Inmiddels zijn de trainingen van Sunil bij BJJ Purmerend legendarisch.

Sebastiaan (black belt)
Sinds jaar en dag is Sebastiaan betrokken bij de trainingen. Met zijn jarenlange vechtsportervaring in combinatie met zijn succesvol afgeronde studie aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding, zorgt hij samen met Maxim, Lucian en Sunil voor de successen van “Team Purmerend”

Lucian (Purple belt)
Lucian is vanuit het top judo overgestapt naar BJJ Purmerend en sindsdien nooit meer weggegaan. De visie van Rickson Gracie en de serieuze/ respectvolle omgang met elkaar waren hiervoor de voornaamste drijfveren. Daarnaast is Lucian afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en heeft hij de master Gedrag en Gezondheidspsychologie aan de UvA volbracht. Binnen BJJ Purmerend neemt Lucian voornamelijk de jeugd trainingen voor zijn rekening.