Filosofie

Wij geloven dat je het meeste leert als je plezier hebt. Dat je meer energie krijgt als je plezier hebt. En dat je beter presteert als je plezier hebt. Daarom staat plezier in de training bij ons voorop!

Wij vinden het belangrijk dat de technieken die we onderwijzen ook echt werken “op straat.” Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld vele Oosterse “martial arts”, die er weliswaar flashy  uitzien, maar bij een werkelijke confrontatie meedogenloos worden afgestraft.* Wij onderrichten alleen in beproefde technieken en sturen je dus niet naar huis met een vals gevoel van veiligheid. De beste optie is wat ons betreft sowieso: een confrontatie vermijden. Liever wegrennen dan risico nemen. Maar als het erop aankomt kun je met onze lessen je mannetje of vrouwtje staan.

We laten regelmatig experts uit andere disciplines gastlessen verzorgen. Eerdere gastdocenten waren  bijvoorbeeld wereldtoppers uit de kickbokswereld en een expert op het gebied van ademhaling. We vinden het belangrijk om onze horizon te verbreden en houdt op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op sportgebied.

Iedereen is welkom! (Ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, etc.)

Bel nu voor een gratis proefles: 06-54 60 83 22
of mail naar bjjpurmerend@gmail.com.

Adres

Van IJsendijkstraat 154,
1442 LC Purmerend

Actuele lesrooster kunt op de website van Your perfection vinden

Volg ons op Facebook